Hlavní obsah
Článek

Víc než osm tisíc zájemců se během patnácti castingových kol snažilo probojovat k účasti v modelingové soutěži Schwarzkopf Elite Model Look. Do finále se ale, z Česka i ze Slovenska, dostalo jen 23 šťastlivců. Nám se podařilo získat několik fotografií letošních nových nadějí modelingu, které poprvé nafotila bývalá modelka Kristína Chrasteková.

Dívky a chlapci z České a Slovenské republiky budou na konci srpna bojovat během finálového galavečera, který se už tradičně uskuteční ve Španělském sále Pražského hradu.

Jejich třemi sudičkami v porotě budou ambasadorky projektu Denisa Dvořáková za Česko, Michaela Kociánová za Slovensko a předsedkyně poroty Daniela Peštová (53). Zatím je ve hvězdách, jestli se jim podaří navázat na úspěchy světových vítězek jako například Evy Klímkové, Barbory Podzimkové či Jany Tvrdíkové nebo úspěšných modelů Josefa Utěkala a Miroslava Prokopa.

„Jsem nadšený z úrovně mladých žen a mužů, kteří se nám do projektu Schwarzkopf Elite Model Look tento rok přihlásili. Zároveň je pro nás velkou zodpovědností starat se o kariéry těchto mladých lidí, kteří ale, věřím, budou minimálně úspěšní jako jejich předchůdci,“ říká ředitel soutěže a spolumajitel agentury Elite Saša Jány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám