Hlavní obsah
Článek

Těžko srovnávat s královským bydlením, které má vévodkyně ze Sussexu jako žena prince Harryho (39) nyní k dispozici, ale ani v době, kdy byla „jen“ herečkou Meghan Markle (42), se neměla špatně. Podívejte se do domu v Los Angeles, ve kterém žila s exmanželem Trevorem Engelsonem.

Dům v koloniálním stylu disponující čtyřmi ložnicemi, třemi koupelnami, velkorysými prosvětlenými prostory a zahradou s venkovní terasou, je momentálně na trhu nemovitostí, proto je možné do něj nahlédnout. A cena? 1,8 miliónu amerických dolarů (asi 41,5 miliónu Kč).

Tento konkrétní to (s největší pravděpodobností) nebude, není ale vyloučeno, že si Meghan v budoucnu opět pořídí zázemí ve městě andělů. V květnu se objevily spekulace, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu pomýšlejí na nákup domu právě v Los Angeles.

„Meghan chce rozhodně dům v LA, miluje to město, tamní životní styl a klima. Je to prostě kalifornská holka a snáz se jí tu dýchá,“ cituje britský The Sun svůj zdroj. Kromě toho by zde Meghan měla zázemí v blízkosti matky Dorie.

Reklama

Další články

Načítám