Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) se konečně odhodlala nafotit své fotografie s těhotenským bříškem. A vypadá na nich úžasně. Fotografka ji ale musela hodně dlouho přesvědčovat. "No, co mám říct. Umluvila mne," svěřila.

"Přemluvila mě fotografka Vera Varley. Já chtěla jen portrét, ale ona do mě hučela, že teď prožívám něco, co už se mockrát v životě opakovat nebude, a že by mi pak bylo líto nemít toto krásné období nějak zachycené," vysvětlila Lucka. " Ale stejně mám radost, že tam skoro žádný bříško není vidět," dodala.

Fotografie vznikly kvůli novému DVD s názvem 2x20, které vychází 20.11. „Nakonec jsme se rozhodli pro dvojdévédéčko, protože jsme natočili víc klipů, než se na tu jednu placku vejde,“ říká s úsměvem Lucie. Ve spolupráci s vydavatelstvím Tommü Records sestavila edici všech svých videoklipů od roku 1993.

Objeví se mezi nimi i všech pět, které natočila letos. Po filmovém Labyrintu, tanečním duetu s Michalem Davidem Byla to láska, oblíbeném Absolutním Absurdistánu, klipu pro milovníky koček Kočičí na albu najdeme i nový, pohádkově folkový JMMR. Jako bonus je na DVD zařazen i klip Štětec, ve kterém Lucka vystupuje se skupinou Street69.

„Nikdy by mě nenapadlo, že mám za sebou už víc jak 40 klipů. Neohlížím se moc často, myslím, že dívat se dopředu je jistější. Ale jednou za dvacet let se to dá,“ říká s úsměvem dvojnásobná držitelka ceny TýTý a stříbrná česká slavice, která se nadále pohybuje i na dráze herecké.

Lucie letos obdržela cenu za nejlepší herecký rozhlasový výkon a dále ztvárnila hlavní roli v thrilleru Labyrint, který by se měl v českých kinech objevit na začátku příštího roku. Stihla se i vdát za hokejistu Tomáše Plekance, se kterým nyní žije v Kanadě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám