Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její příspěvek o tom, že si nechala z těla odstranit silikonové implantáty, je tím nejpopulárnějším za poslední měsíce. Yolanda Hadid totiž s fanoušky sdílela nejen textovou zprávu, ale doplnila ji také fotkou svého těla, jak po úpravě vypadá. A „beze studu“, jak uvedla v hashtagu.

Hadid nezastírala, že estetické zákroky podstupovala, protože měla pocit, že „tak má sexy žena vypadat“, ani jejich výčet.

„Mám tělo zbavené prsních implantátů, výplní, botoxu, prodloužení (ženy si nechávají prodlužovat např. vlasy nebo řasy - pozn.) a všech těchto sra*ek, o nichž jsem si myslela, že je musím mít, abych odpovídala tomu, jak má sexy žena vypadat. Ale jen do té doby, než mě toxicita málem zabila,“ uvedla pro Harper´s Bazaar.

Na vyšetření souvisejícím s lymskou boreliózou, již někdejší modelingová hvězda prodělala, totiž lékaři zjistili, že se jí do těla uvolňuje silikon.

Yolanda Hadid vypadá na nově zveřejněných snímcích skvěle

„Zdraví je vaším bohatstvím, tak, prosím, dělejte moudrá rozhodnutí a předtím, než si do těla necháte aplikovat cizí látky, vše si dobře promyslete,“ apeluje dnes na své fanoušky.

Snímky v bikinách Hadid zveřejnila měsíc poté, co se její druhý exmanžel David Foster oženil s pětatřicetiletou zpěvačkou a herečkou Katharine McPhee.

Reklama

Další články

Načítám