Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není snad větší bojovnice mezi slavnými, než je Selma Blair (51). Přestože léčba roztroušené sklerózy ji stojí skoro všechny síly, svůj boj nevzdává a stále vše pečlivě dokumentuje na svých sociálních sítích.

Lze si jen těžko představit, že po náročných procedurách, které ji vyčerpávají nejen fyzicky, ale především psychicky, má náladu vyfotit se v bikinách a sdílet snímek se světem. Přesně to ale herečka, která si nedávno musela oholit hlavu, udělala.

Je už sice jako věchýtek, ale i tak poslala sledujícím pozdravy a objetí. Kvůli náročné léčbě strávila nějaký čas v zahraničí, a i když detaily nesdílela, vyjádřila vděk za podporu, které se jí od okolí a fanoušků dostává.

„Stále jsem zahlcená tím chaosem a temnotou,“ rozepsala se nedávno na svém instagramovém účtu. „Dojalo mě, kolik lidí mi psalo a volalo nebo komentovalo mé příspěvky. Moje staré já by se stydělo. Stydělo by se za sdílnost, zranitelnost a strach,“ přiznala hvězda Velmi nebezpečných známostí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám