Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledním roce na sebe v mezinárodních soutěžích krásy upozorňují více naši pánové, kteří uspěli v Muži roku, než vítězky soutěží Miss. Po vítězích posledního ročníku Jiřím Kmoníčkovi, Jakubu Kochtovi a Jakubu Jurčákovi vyrážejí na světová klání další dva.

Před pár dny odletěl na soutěž Men Universe do Dominikánské republiky blonďák Daniel Koždoň. Ten se sice neumístil na medailové pozici, ale ředitel soutěže David Novotný vlastní více licencí na světové soutěže, takže posílá do světa pět pánů ročně. Momentálně se Dan nachází v Puerta Plata a už má za sebou část programu.

Několik dní po něm zamířil, pro změnu do filipínské Manily, Jakub Kraus (34). Tam se koná soutěž Mr. World, na kterou ovšem Novotný licenci nemá. Tu vlastní Taťána Makarenko (34), která si úspěšné účastníky Muže roku od Davida "půjčuje".

Kraus Muže roku vyhrál v roce 2015. Česko už na Filipínách jednou reprezentoval, a to v soutěži Mr. International. Je tam tedy už dobře známý, místní fanoušci ho velmi podporují a těší se na opětovné setkání.

Reklama

Další články

Načítám