Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Česká pěvecká jednička Karel Gott (†80) je opravdová hvězda. Na naší hudební scéně nemá konkurenci a všímají si toho i v zahraničí. Tenor José Carreras ho totiž požádal, zda by s ním nevystoupil na jeho pražském koncertě. „Bude to pro mě obrovská pocta,“ těší se Mistr.

Božský Karel je již několik let patronem Carrerasovy nadace pro výzkum leukémie a tak není divu, že se světová operní star ze Španělska chce se „zlatým hlasem z Prahy“ setkat.

Oba zpěváci by spolu měli představit vánoční duet, poté by měl Gott zazpívat i sám. „Strašně nerad o těch věcech hovořím. Pak to někde vyjde, někdo z managementu obou pánů si to najde, nechá přeložit a budou si říkat, že se tady v Česku ten blázen chvástá. S José Carrerasem každopádně vystoupení pravděpodobně vyjde. Zda i s Tomem Jonesem, to je zatím ve hvězdách. I na jeho koncert každopádně půjdu,“ řekl nám na to Gott po konci rozhlasového Toboganu Aleše Cibulky, kde představoval svou novou desku Sentiment a kde také zpěvákův tajemník Jan Adam zprávu o Carrerasovi prozradil.

Podle našich informací jsou jednání s managementem Toma Jonese také na dobré cestě a zpěváci by spolu měli dát píseň Delilah, kterou Gott od Jonese převzal pod názvem Čas růží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám