Hlavní obsah
Článek

Televizní diváci ho nejčastěji vídají v poněkud strnulejší poloze během moderování Top Staru. Petr Vágner (46) je ale mnohem akčnější jedinec a s nadšením překračuje vlastní fyzické limity. Nedávno se například zúčastnil náročného závodu Krkonošská padesátka.

„Loni jsem nevěděl, do čeho jdu. Letos to bylo pro mě malinko horší v tom, že jsem věděl, co mě čeká,” svěřil se nám Petr, který bojoval hlavně se špatným počasím.

„Běh, kopce, počasí, náročný terén a celkové převýšení 2350 metrů,” říká Vágner a jedním dechem dodává: „Když jsem ráno startoval ze Svatého Petra, tak bylo chladno, kolem oběda zase vedro a dusno a pak tři hodiny pršelo." líčí moderátor.

Během závodu Petr postoval videa na svůj instagramový účet, a jak přiznal, měl tak zmrzlé prsty, že nemohl ani otevřít telefon.

„Teď se chci zase věnovat plavání, řekl jsem, že dám Ironmana a to je můj cíl. Navíc jsem si teď ještě před Krkonošskou padesátkou stihnul udělat zkoušku na velké letadlo, takže budu zase chvíli ve vzduchu,” dodává s nadšením Petr Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám