Hlavní obsah
Článek

Před několika dny prozradil, že je opět singl. Moderátor zpráv na Primě Matěj Misař (31) se po dvouletém vztahu rozešel s půvabnou Vendulou a už je nějakou dobu sám. „Jsme od sebe asi dva měsíce. S přítelkyní jsme se dohodli, že se naše cesty rozejdou,“ svěřil zprávař, který nyní o zájem obdivovatelek nemá nouzi.

„Je pravdou, že od té doby, co informace o tom, že jsem nezadaný, proběhla médii, se mi Instagram a Facebook téměř nezastavil,“ prozradil Misař, kterého se nyní snaží každá druhá žena a dívka dostat.

„Některé dámy se na sebe snaží upozornit olajkováním kompletně všech fotek, jiné píšou a snaží se navazovat konverzace. Já na tohle nikdy nebyl. Myslím, že by lidé měli komunikovat hlavně osobně,“ svěřil Super.cz Misař.

Ten má sice z velkého zájmu něžnějšího pohlaví radost, aktuálně ale partnerku nehledá. „V současné chvíli jsem navíc více než spokojený, a tak jde tohle mimo mě. I když mě zájem samozřejmě těší,“ prozradil Matěj, kterého si jedna slečna nechtěla objednat přes agenturu na moderování, ale přímo na schůzku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám