Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mel B (48) byla vždycky rebelkou mezi členkami Spice Girls a i po letech tak v leopardích plavkách působila, když se nedávno promenádovala u pobřeží Capri. Poté, co se účastnila veselky Heidi Klum a Toma Kaulitze, si v oblasti dopřála i krátkou pauzu.

Figuru vystavila v plné kráse, když relaxovala na lehátku nebo si na pláži dopřávala drinky. A nutno podotknout, že má stále co ukazovat. I po třech dětech a více než dvaceti letech na scéně je na ni v bikinách radost pohledět.

Po turné, které absolvovala s bývalými kolegyněmi ze skupiny, se Mel nedávno nechala slyšet, že by ráda vystoupila, tentokrát s celou kapelou, na jubilejním 50. festivalu v Glastonbury. Na turné s nimi nevyrazila Victoria Beckham, a právě ta by se k nim podle Mel B měla alespoň na toto vystoupení připojit.

„Jsem v procesu přesvědčování Victorie, aby do toho šla. A podaří se mi to,“ prohlásila diva nekompromisně pro Daily Mail.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám