Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na den přesně před dvaceti lety se v televizi Nova poprvé objevila moderátorská dvojice Lucie Borhyová (46) a Rey Koranteng (49).Ovšem když se podíváte na archivní fotografii, přijde vám to skoro neuvěřitelné.

Nejdéle působící dvojice nejsledovanější televize se skoro nezměnila. A když, tak k lepšímu. Lucie vypadá po čtyřicítce lépe než ve dvaceti. A i k Reyovi je zub času velmi milosrdný.

Kolegové z televize Nova jsou na tuto moderátorskou dvojici patřičně pyšní, a proto si redakce Televizních novin pro Lucii a Reye k této příležitosti nachystala překvapení. Jejich dlouholetou a skvělou práci si dnes připomeneme v několika speciálních reportážích, ve kterých diváci uvidí společnou cestu Lucie a Reye.

„Jsem moc ráda, že už celých dvacet jsem moderátorkou Televizních novin a mohu pracovat v tak úžasném kolektivu, který tady máme. Díky tomu se do práce stále těším. To největší poděkování patří především našim divákům, kteří nám po celou dobu věnují svou přízeň,“ míní Lucie.

„Já si moderování Televizních novin a spolupráci s Lucií stále užívám. Je to partnerství prověřené časem, malý zázrak, který snad nemá v dějinách televizního vysílání u nás obdoby. Jsem vděčný všem, kteří nám tuto zkušenost umožnili, a těším se na další čas strávený za moderátorským pultem po boku Lucie,“ dodal Rey.

Na to, jak proběhne přání moderátorské dvojici Lucii a Reyovi, se podívejte už dnes od 19:30 v Televizních novinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám