Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Valentina Sampaio (22) byla údajně najata jako modelka pro kampaň značky Victoria´s Secret. Bylo by to vůbec poprvé, co by prádlo pro značku předváděla transgender modelka.

Ačkoliv značka ještě situaci nekomentovala, mladá Brazilka na svém instagramovém profilu sdílela snímek ze zákulisí focení kampaně, a dokonce natočila krátké selfie video, ke kterému napsala: „Nikdy nepřestávejte snít, pánové.“

Značka se prý snaží změnit svůj postoj poté, co jejich prodeje klesly jako následek kontroverzních komentářů Eda Razeka z minulého roku. Kreativní ředitel značky se nechal slyšet, že by transgender nebo plus size modelky do kampaně nikdy nezahrnul, za což sklidil kritiku a později se omluvil.

Že do stáje VS přibyl nový andílek nepřímo potvrdila i modelka Lais Ribeiro. „První transgender modelka, která s námi fotí! Jsem tak šťastná,“ napsala na svém Twitteru.

V roce 2017 se Sampaio rovněž vepsala do historie módního průmyslu, když se jako první transgender objevila na obálce časopisu Vogue.

Líbí se vám Valentina Sampaio?
Ano, líbí se mi, je nádherná
77 %
Ne, nijak mě nezaujala
23 %
Celkem hlasovalo 538 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám