Hlavní obsah
Článek

To, že je Amerika zemí rychlého občerstvení a nezdravého jídla Gábinu Partyšovou (45) během jejího pobytu na Floridě nijak nerozhodilo. Moderátorka se bude z měsíční dovolené vracet se stejnou váhou a skvělou figurou, s jako za oceán přicestovala.

Neznamená to ale, že by si Gábina odpírala dobroty, ale spíše přidala pohyb. „Jídlo si neumím úplně odepřít, protože ho mám ráda, tak musím hodně cvičit, abych si mohla vychutnat různé dobroty,” svěřila se nám Partyšová, která si během dovolené v americkém Naples zařídila se synem Kristiánem permanentku do fitka a na pláž nechodila pouze plavat, ale také běhat a cvičit jógu. „Permanentku jsem si koupila hned první den dovolené, kdyby mě přepadla lenost,” říká Gábina.

„Navíc jsem dovolenou sdílela s profíky zajímající se o zdravé stravování. Katka Šimková je nejen moje kamarádka, ale také skvělá výživová poradkyně. Hodně mi o vyvážené stravě povídala a naučila mě pár dobrých receptů. Její polévky a pomazánky neměly chybu. Dokonce jsme si občas uvařili i česká jídla. Její děti milují rajskou, tak i ta byla. Není nad to, vozit si na dovolenou svého výživového poradce,” smála se Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám