Hlavní obsah
Článek

Před týdnem přivedla Jasmina Alagič (34) na svět svého prvního potomka. Půvabná moderátorka porodila raperovi Patriku „Rytmusovi“ Vrbovskému (47) syna Sanela.

Nyní se kráska s maďarsko-bosenskými kořeny vzpamatovává s kouzelného životního zážitku a začíná přijímat návštěvy. „První týden maminkou. Milion věcí nových, a vlastně si už ani nepamatujete, jako to bylo před tím bez něho,” svěřila se Jasmina se svým aktuálními pocity na sociální síti Instagram.

Velkou pomocnicí čerstvé maminky je její sestra Alexa. „Děkuji ti sestřičko, jsi mojí nejúžasnější pomocnicí v období po císařském řezu. A vlastně i před ním,” napsala kráska na Instagramu.

Slovenská média a lidé na sociálních sítích se zjevně zajímají o to, proč Rytmusova žena nerodila přirozeným způsobem, ale díky císařskému řezu. Moderátorka se rozhodla vyhnout spekulacím o tom, že se snad chtěla vyhnout bolesti. „A tím se dostávám k jedné z nejčastějších otázek, kterým se vůbec nevyhýbám. K císařskému řezu došlo, protože se maličký nenatočil, konec příběhu,” uvedla dále Jasmina Alagič.

Reklama

Další články

Načítám