Hlavní obsah
Článek

Dlouho se Zdeněk Bahenský držel v pozadí a nevyjadřoval své postoje vůči bývalé manželce Vlaďce Erbové (42) veřejně. Před pár dny mu ale prý došla trpělivost a řekl, co si o matce své dcery Viktorie myslí. Hokejistovi se nelíbí, že je označován za neplatiče výživného, rád by byl s dcerou v užším kontaktu a není spokojen s tím, že jeho dítě mění často místo bydliště a tím pádem i školu. Sám svou bývalou ženu označil za narušenou paní.

Reakce ze strany Vlaďky Erbové na sebe nenechala dlouho čekat. „Odmítám komentovat mediální vyjádření kteréhokoliv z otců mých dětí na záležitosti, které považuji za soukromé a měly by být tak i řešeny. Považuji vyjádření pana Bahenského za reakci na zahájené exekuční řízení v souvislosti s výživným, ale úplně se nedomnívám, že by tímto způsobem snad dosáhl vyřešení celé věci a nebo snad toho, že by k sobě s dcerou našli snáz cestu. To, že měl soudně určen styk s dcerou v nejnižším možném rozsahu a po dobu pěti let a neměl potřebu situaci nijak měnit, o něčem svědčí. Co se týká výživného, to vždy řešily a tedy i nyní řeší orgány k tomu kompetentní,” vyjádřila se Vlaďka Erbová deníku Blesk.

"Pokud mě chce někdo hodnotit jako matku, tak jsem to právě já, kdo je oběma dětem 365 dní v roce rodičem a bohužel nemohu říct, že by některý z otců mých dětí byl denně aktivní součástí jejich života," dodala modelka, která má druhé dítě s fotbalistou Tomášem Řepkou (50), který nyní sedí ve vězení a na svou bývalou manželku také stále útočil.

Žádali jsme Erbovou o samostatné vyjádření pro Super.cz, ale bohužel jsme se reakce nedočkali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám