Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní léto si užívají v nejrůznějších dovolenkových destinacích po celé Evropě. Veronika a Daniela Nízlovy ale nezahálí ani pracovně. Právě pouští do éteru nejnovější single Que Me Gusta.

Píseň má vše, co k pravému letnímu hitu patří, chytlavou melodii, lehko zapamatovatelný text a videoklip, který hýří barvami. Členky hudebního dua TWiiNS jsou v něm podle očekávání opět pořádně sexy.

„Videoklip k této skladbě jsem točily v Budapešti v Museum of Candies and Selfies, které je celé barevné a veselé. Režie se opět zhostil Michal Nemtuda a i díky němu byla na natáčení skvělá atmosféra,” nechala se slyšet Daniela.

Autory poslední vydané skladby jsou Michael James Down a Will Taylor z Velké Británie, kteří pro TWiiNS už v minulosti připravili skladbu Hey Boy (Why Do I Bother) se Seanem Paulem a Latino Lover.

V novince zpívají Veronika a Daniela španělsky a anglicky. „Naše řecké vydavatelství se řídí řeckým podnebím,” říká s úsměvem Daniela a dodává: „Skladba i videoklip jsou už pár týdnů hotové, ale vydavatelství chtělo skladbu vydat v září. To ale léto na Slovensku už končí, tak jsme se nakonec dohodli, že vše zveřejníme už v srpnu.”

Reklama

Další články

Načítám