Hlavní obsah
Článek

Představitel lyžařského akrobata Davida Choděry v Ordinaci v růžové zahradě 2 ulovil skutku parádní milenku! Herec Miroslav Hrabě (30), který se před časem rozešel s kadeřnicí Míšou, chytal v dosud výsostných vodách Sámera Issy. Jeho novou láskou se totiž stala Sámerova exmilenka Pavlína Dubná (37). "Někdo tu je, ale nechci o něm mluvit. Nejde o vztah, ale o dobré kamarádství," tvrdí Dubná.

Její přátelé ale byli naštěstí sdílnější. "Pavla s Mirkem dělají na jeho hudbě a tak mezi nimi přeskočila jiskra. Ale nejde o žádnou lásku až za hrob. Normálně si klasicky sexuálně vypomáhají. Jenže protože Pavla je živel a Mirek kliďas, už jí má docela po krk," říkají přátelé krásné houslistky a zpěvačky, která svou nádherou oslnila všechny muže na svém křtu videoklipu Hořká rána v Jazz Docku. Dubná má nejenom postavičku jako ze žurnálu, ale mužům se líbí i její trochu zastřený hlas.

Večer, kdy Pavlína představila nejen singl, ale také další nové songy z chystané desky, ale její milenec chyběl. Ten den hrál v divadle, ale po představení měl dorazit. To se nestalo. Dubná se jen marně neustále dívala ke dveřím, zda už její býček nepřichází. Že by nakonec po provalení jejich románku bylo hned i rázem po něm?

Reklama

Další články

Načítám