Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soustavné mlžení okolo milostného života se Petře Němcové (44) vyplatilo. Česká supermodelka se v tichosti vdala. Jejím vyvoleným se stal podnikatel Benjamin Larretche, se kterým randila od loňského podzimu.

Svatbu se dvojici podařilo ututlat před novináři. Petra se o zásadní životní krok rozhodla podělit se svými fanoušky a zveřejnila fotku z obřadu prostřednictvím profilu na sociální síti Instagram.

Jak je z fotky a také stories vidět, obřad nebyl tradiční, jednalo se o spirituální záležitost s indiánskými prvky. Duchovně založená Petra si jako místo konání vybrala údolí Sedona Verde v Arizoně s výhledem na majestátní horu Cathedral Rock Vortex.

„Cítíme se tak neuvěřitelně požehnaně, že se s vámi můžeme podělit o to, že jsme se vzali při soukromém obřadu s naším duchovním průvodcem na posvátném místě Cathedral Rock v Sedoně. Děkujeme vám všem za vaši lásku a posíláme vám mnoho požehnání,“ napsala modelka na svém instagramovém účtu.

Petra Němcová dlouho čekala na toho pravého. V roce 2004 přišla tragicky o svého snoubence, fotografa Simona Atleeho, který zahynul po úderu tsunami na jejich společné vánoční dovolené v Thajsku. Následně Petra prožila románek s britským zpěvákem Jamesem Bluntem, který trval něco málo přes rok. Její krása okouzlila i herce Bruce Willise (69) nebo Seana Penna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám