Hlavní obsah
Článek

Českou premiéru filmu Rychle a zběsile: Hobbs and Shaw si nenechala ujít celá řada známých tváří. Dorazila také Andrea Kalivodová (46) s manželem Radkem.

„Film mě opravdu překvapil, byl to příjemný relax a musím říct, že i samotný příběh byl napínavý, úderný, rychle dominantní a mně se moc líbila snaha o dojemný závěr,” libovala si operní diva.

Andrea také ocenila, že si mohla užít volný večer jen ve dvou se svým mužem. Pro své syny Adriana a Sebastiana měli manželé zajištěné hlídání.

„O syny bylo skvěle postaráno, byli s partou dětí u našich kamarádek, měli super program s dobrodružstvím, přespáním, výletem a skvělým jídlem,” vysvětluje operní zpěvačka a dodává: „Takové večery jsou pro nás vždy svátkem. Moc jsme si to užili a jsem moc ráda, že se nám aspoň jednou za měsíc zadaří.”

Operní pěvkyně si film zjevně užila, ale rozhodně se neinspirovala rychlou a zběsilou jízdou. Má za sebou nepříjemnou nehodu a jako matka od dětí se snaží být maximálně zodpovědným řidičem.

„Minulý rok byl ve znamení sbírání zkušeností. Život mi ukazoval i vztyčený prst. Péče o dvě malé temperamentní děti, tvrdá práce a nevyspání. Ano, i nehoda už byla. Nikomu se nic nestalo a já jsem za tyto cenné zkušenosti vděčná. I tyto skutečnosti vás posouvají a dělají z vás nejen lepšího a bystřejšího řidiče, ale i mnohem zodpovědnějšího člověka,” říká Andrea Kalivodová a dále dodává: „Pořád se musím s pokorou učit naslouchat svému tělu i hlavě.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám