Hlavní obsah
Článek

Loni nám sliboval, že už opravdu půjde do sebe a začne pořádně hubnout. Dramaturg a zakladatel legendární kapely Šlapeto svému slibu skutečně dostál. Potkali jsme se s ním přesně po roce a Radan Dolejš má dole šedesát kilo!

Radan občas zhubnul, dostal se i o čtyřicet kilo dolů, ale zase je nabral.  Prostě ukázkový jojo efekt. Tentokrát si ale myslí, že se mu váhu podaří udržet. "Šel jsem na to pomalu a dlouhodobě, aby ten jojo efekt zase nenastal," řekl nám Dolejš.

"Můžu jíst všechno od masa, i sýry nebo vajíčka se slaninou. Vynechal jsem bílé pečivo, těstoviny, skoro všechny přílohy a všechen alkohol. Takže co mi chybí? Nejvíc víno," přiznal.

"Taky cvičím, to souvisí i s hraním na kytaru, na kterou se mi teď hraje líp," doplnil Radan, který chtěl také lépe vypadat při narozeninovém koncertu kapely, která bude slavit 30 let, a Česká televize z něj bude točit záznam.

A jaké cvičení doporučuje? "Je to klasická posilovna, činky a ještě mám taky protahovací gumu. Zkoušel jsem i jógu, ale měl jsem po ní vždycky hrozný hlad a chuť na víno," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám