Hlavní obsah
Článek

Herečka Shay Mitchell téměř šest měsíců své těhotenství tajila. Zato nyní je s fanoušky sdílnější možná víc, než by bylo třeba. Na svém YouTube kanálu se pochlubila videem, ve kterém probírá všechny možné aspekty těhotenství. A jedním z nich byl i fakt, že začala trpět inkontinencí.

„Chceš něco vidět?“ zeptala se hvězda Prolhaných krásek ve videu kamarádky, když si vybírala outfit pro focení. „Upřímně jsem si nemyslela, že by někdo mohl čůrat tolik jako já v těhotenství. Přísahám Bohu, během půl hodiny jsem včera v noci šla na toaletu tak 22krát. Až jsem si řekla, kašlu na to, budu nosit plenky.“

Pak si rozepla kalhoty a ukázala, že jedny má právě na sobě. „Je to tak otravné chodit pořád na záchod. Už nemůžu. Počůrávala jsem se. Potřebovala jsem na toaletu tak často, že už to nedávám,“ odůvodnila situaci.

Herečka, která s oznámením těhotenství záměrně čekala, protože už jednou o miminko přišla, čeká holčičku s partnerem Mattem Babelem. A i když jí dává pořádně zabrat, i tak je během těhotenství stále aktivní a fotí se klidně třeba v bikinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám