Hlavní obsah
Článek

Věvodkyně ze Sussexu (42) se pochlubila na oficiálním instagramovém účtu královského páru snímky, které doposud nesdílela se světem. Pět snímků, na kterých si ještě láskyplně hladí bříško, pochází z období, kdy pomáhala neziskové organizaci Smart Works, která se zaměřuje na vytvoření adekvátních pracovních podmínek a pozic pro ženy.

Během návštěv kanceláří organizace, které probíhaly v tichosti bez přítomnosti médií, také vznikala módní kolekce pod Meghaniným vedením, která samozřejmě podpoří dobrou věc.

„Jdeme na trh na podzim. Vévodkyně pomáhá vybavit ženy ze Smart Works správným materiálem, který potřebují, aby mohly uspět na svých pozicích,“ zní popisek ke snímkům na sociální síti.

Vévodkyně se spojila se čtyřmi velkými britskými značkami, které projekt podpořily. A protože jde o charitativní projekt, výtěžky z kousků podzimní kolekce budou sdíleny se Smart Works.

Meghan se v březnu pomalu vytratila ze zraků veřejnosti, aby se připravila na příchod syna Archieho. Mezitím ale evidentně nezahálela, pomáhala s módní kolekcí, věnovala se magazínu Vogue a dalším charitativním projektům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám