Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že v poslední době jsou princ Harry a vévodkyně Meghan pro fanoušky královské rodiny doslova trnem v oku. Tentokrát rozvířili stojaté vody nečekaným prohlášením o potomstvu.

Stalo se tak během rozhovoru s významnou britskou bioložkou Jane Goodallovou, která s princem Harrym diskutovala o ochraně životního prostředí. „Díky lidem a místům, s kterými jsem se setkal, jsem vždy cítil lásku k přírodě. Vidím to teď jinak, to bez diskuze. Ale vždycky jsem se o to snažil zasadit, ještě než jsem měl dítě a než jsem vůbec doufal, že budu mít děti,“ rozhovořil se Harry.

V ten moment jej doktorka přerušila a doplnila: „Ne až moc dětí,“ načež se dočkala překvapivé odpovědi. „Maximálně dvě!“ odpověděl rezolutně princ, jemuž se teprve v květnu narodil syn Archie.

To ještě ale nečekal, jak svým vyjádřením namíchne některé britské občany. Ozval se například tatínek 21 dětí. „Chápu, že ne každý chce mít velkou rodinu jako my, ale myslím si, že důvod, že tím chce ochránit planetu, je pouhá výmluva. Lítá výhradně soukromým letadlem, všude má s sebou početný doprovod a bydlí si v luxusním sídle, kde se topí a svítí v každé místnosti,“ ohradil se Noel Radord (48), který se svou početnou rodinou pravděpodobně zanechává menší uhlíkovou stopu než samotný princ.

Reklama

Další články

Načítám