Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je nám líto, že vám musíme zničit sny o tom, že se Lady Gaga (38) dá dohromady s hereckým kolegou Bradleym Cooperem, teď, když jsou oba single, ale vypadá to, že popová diva už randí s jiným.

Časopis People zveřejnil snímky zpěvačky při líbačce se zvukařem Danem Hortonem. A nutno podotknout, že vypadali jako čerstvě zamilovaní.

„Znají se už nějakou dobu a nedávno se dali dohromady. Ona preferuje být ve vztahu, takže doufala, že přesně tohle najde,“ uvedl zdroj pro E! News.

Nový románek přišel zhruba půl roku poté, co zpěvačka zrušila zásnuby s Christianem Carinou. A zatímco fanoušci doufali, že se dá dohromady s Cooperem, dokonce se objevily spekulace, že už spolu bydlí, zpěvačka nejspíš mezitím našla lásku jinde.

„Dan je moc hodný, je nadšená, že s ním může trávit čas. Vychází spolu v pohodě, protože už spolu chvíli pracují,“ uvedl zdroj a doplnil, že je hvězda ráda, že nový románek nemusí skrývat před světem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám