Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během svého pobytu na Floridě si Gabriela Partyšová (45) a její syn Kristián (11) užívají atrakce, které hojně nabízí americký dovolenkový ráj. Nejraději však moderátorka tráví čas na pláži. Je to logické, neboť v Naples, kde tráví téměř měsíc, se nachází jedny z nejkrásnějších pláží v Americe.

„Mám tohle místo ráda, protože na něj mám krásné vzpomínky,” svěřila se nám Gábina, která zde v minulosti dokonce vlastnila dům se zahradou a bazénem. „Když byl Kristián malinký, jezdili jsme sem na delší čas několikrát v roce. Navštěvuji dokonce denně rezort, kde jsme vlastnili dům.”

Gábina má na Floridě spoustu českých i amerických kamarádů, které vždy ráda vidí. „Přátele mají lodě, takže nás berou na výlety po moři. Dokonale si tady vyčistím hlavu,” říká Partyšová, která nám z prázdnin poslala několik dovolenkových momentek. Mimo jiné se předvedla také v bikinách a rozhodně se nemá za co stydět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám