Hlavní obsah
Článek

Už více než měsíc uběhnul od jednoho z nejkrásnějších dnů v jejich životě. Reportér Velkých zpráv na Primě Michal Janotka si červnu vzal za manželku svou přítelkyni Karolínu. Tu požádal o ruku loni na její narozeniny v listopadu a svatbu začali plánovat hned po novém roce.

„Zvládli jsme to celé zrealizovat sami, a to za 5 měsíců. Jsme moc rádi, že se to hostům tak líbilo. I proto plánujeme, že z této zahradní party uděláme, tematicky laděnou, každoroční tradici,“ prozradil nyní Janotka, který si manželství naprosto užívá. Pochlubil se také, kam se svou krásnou ženou hodlá vyjet na líbánky.

A rozhodně se nebude jednat o žádnou obyčejnou dovolenou. „Svatební cestu chceme strávit na krásném, ale i zajímavém místě, kde bude co objevovat. Proto to nebudou oblíbené destinace jako Maledivy a Mauricius, které jsou moc hezké, ale nezaujaly nás natolik, abychom se tam vraceli,“ svěřil Michal, kterému rodiče jeho a manželky Karolíny dali krásný dar.

„Ideální volbou tedy bude “cesta okolo světa”, kterou nám naši báječní rodiče věnovali jako svatební dar. Za což jim děkujeme! Seznam úžasných míst, které bychom chtěli poznat, už se plní,“ dodal Super.cz reportér.

Reklama

Další články

Načítám