Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle se opravdu vyplatilo. Jen pár dní poté, co Oldřich Kaiser (68) prodělal infarkt a byl propuštěn domů za svou partnerkou Dášou Vokatou do domácího léčení, se na sociální síti objevila jeho fotografie z nemocničního lůžka.

Herec a muzikant snímkem jen několik minut po operaci srdce prosil své fanoušky o zaslání hlasů do hudební hitparády.

„Minulé pondělí těsně po operaci srdce. Ano, jsem to já, Oldřich Kaiser. Chci vydírat. Neváhej a pošli hlas mé písni Adieu v hitparádě Česká dvanáctka na Rádiu Dvojka,“ stálo pod fotkou Kaisera v IKEMU, kde zákrok podstoupil. A přestože se některým vzkaz zdál zvláštní, většina lidí se dojemné prosby chytla a začali posílat SMS zprávy jako diví.

Kýžený úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. Oldřicha Kaisera a Dášu Vokatou hlasy okamžitě vystřelily na první příčku hitparády.

Vokatá s Kaiserem předběhli dokonce i Karla Gotta a jeho duet s dcerou Charlotte Ellou Srdce nehasnou, který má na kanále YouTube 10 miliónů shlédnutí.

„HURÁ, díky vašim hlasům vyhrála píseň Adieu hitparádu Česká dvanáctka na Rádiu Dvojka.  Můžete znovu odeslat SMS do středy do půlnoci, už nebudu vydírat,“ dala si na sociální síť nadšená písničkářka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám