Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Věru Martinovou (64) si na pódiu neumíme představit bez kytary. Královna české country si také vždy dávala velký pozor na svoje ruce. Až do nedávna.

"Krájela jsem zmrzlý chleba pilkou a rozřízla jsem si prst až na kost. Mám tam čtyři stehy," svěřila Super.cz Věra, která má prst stále zalepený a stehy jí budou teprve vytahovat.

Přesto zvládla tři koncerty za sebou, jen bez kytary v ruce. "Moje party hrál kytarista z mojí kapely, na sóla jsme si přizvali hosta, který se všechno naštěstí za tři dny dokázal naučit," vyprávěla nám Martinová, která tráví léto koncertně, a když má pár dní času, odjíždí na přehradu Rozkoš na Náchodsku.

"Jsem z Dobrušky, je to místo mého dětství a moře ani bazén nepotřebuju," upřesnila.

Jinak Věra, která před sedmi lety překonala rakovinu prsu, se cítí skvěle. Chodí na pravidelné kontroly a je zdravá jako rybička. Už plánuje i velké oslavy svých kulatých narozenin. Příští rok jí bude šedesát.

"Chystá se k tomu velký koncert v Hybernii, který bude točit Česká televize, turné a nové cédéčko. Příští rok pro mě bude hodně nadupaný," dodala s tím, že si věk snaží nepřipouštět. Pomáhá jí v tom i mladá kapela, kde je věkový průměr hudebníků třicet let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám