Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Česká firma Byliny Mikeš s.r.o. s dlouholetou tradicí v nákupu, zpracování a prodeji léčivých rostlin představuje svou novou značku NaturWay. V internetovém obchodu si můžete vybrat ze široké nabídky léčivých rostlin. Důraz klademe především na kvalitu, včasné dodání a cenu. Zajímavými produkty této značky jsou bylinné kapsle, koupele, sypané čaje či certifikované byliny BIO.

Hubnoucí set

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V naší široké nabídce si najde to své opravdu každý. Naše doplňky stravy obsahují byliny zpracované mechanickým způsobem v bylinný extrakt a tím je zachováno kompletní složení byliny na rozdíl od výtažků účinných látek z rostlin. Od dárkový balíčků, které jsou tematicky zaměřené až po jednotlivé produkty. Jedním z balíčků je také Hubnoucí set. Ten obsahuje velké množství vlákniny a při vyšším příjmu tekutin spolehlivě zahání hlad a zabraňuje zácpě. Tím napomáhá správné funkci metabolismu.

Manažerský set

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dalším ze setů jsou Babiččin, Dedečkův, Detoxikační, Potenční, Omlazující, Dědečkův, ale také set Manažer. Ten je určen především pro osoby s větší psychickou zátěží. Pomáhá uvolňovat stres a potlačuje výbušnost. Zároveň působí pozitivně na celý organismus a preventivně také působí proti rakovině.

Detoxikační set

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V zimním období se v každém organismu, tedy i v lidském těle hromadí toxické látky, které nepříznivě ovlivňují celkovou kondici, funkci orgánů a v konečném důsledku i náladu. Bylinná směs je vhodnou součástí jarních bylinných kúr, podporuje vylučování škodlivých látek z organismu. Příznivě působí na odstranění příznaků akné.

Bronchial Tea

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při nižších teplotách se také často projevují obtíže spojené s horními dýchacími cestami. Na tyto potíže je vhodná naše čajová směs Bronchial Tea. Ta dýchací cesty uvolňuje, ulehčuje vykašlávání a podporuje uvolnění hlenů. Dá se koupit v různých velikostech.

Další články

Načítám