Hlavní obsah
Článek

Jennifer Aniston (55) a Justin Theroux (52) se setkali, aby uctili památku jejich milovaného mazlíčka, fenky Dolly, během dojemného obřadu.

Jennifer Dolly adoptovala v roce 2005 a ta se dožila krásných 14 let. Psí kamarádku milovala prý celá rodina, včetně Therouxe. Ten se se svou bývalou manželkou sešel a obřad zdokumentoval na svém Instagramu.

„Dnes, po západu slunce, po hrdinských bojích...nejvěrnější člen naší rodiny a ochránce, Dolly A. odložila svůj meč a štít,“ napsal k příspěvku, který zahrnoval sérii fotek fenky, včetně těch z posledního rozloučení, kde Dolly ležela pokrytá květinami.

Na jedné z fotek se Theroux drží za ruku s Jennifer, která ztrátu Dolly nese velmi těžce. Justin a Jennifer se rozvedli v únoru loňského roku, po více než dvou letech manželství. Z fotek vyplývá, že i přesto jsou však stále rodina a dokáží si být oporou v těžkých chvílích.

Ke kondolencím v komentářích se připojila i řada celebrit. Courteney Cox napsala: „Milujeme tě, Dolly,“ a připojila zlomená srdíčka. Ta poslal zesnulé fence i milovník psů Orlando Bloom a doplnil je slovy: „Odpočívej v pokoji, krásko.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám