Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss 2016 Andrea Bezděková (29) se poprvé ukázala úplně bez make-upu. A sama přiznává, že k tomu potřebovala hodně odvahy. Poslední rok bojuje s problematickou pletí a silným akné na obličeji.

"Hodně mě trápí moje pleť a sbírala jsem hodně odvahy, abych se svým fanouškům ukázala úplně bez make-upu, zkrátka předvedla realitu v době, kdy jsem pleť měla v tom nejhorším stádiu. Ale řekla jsem si, že možná moje zkušenosti, a to jak s tím bojuju, někomu se stejnými problémy pomohou a holky budou rády, že v tom nejsou samy," prozradila Andrea

"Zkoušela jsem naprosto všechno včetně kortikoidů, nic nepomáhalo. Západní medicína prostě lék na moje trable nenašla. Až jsem vyzkoušela akupunkturu v kombinaci s frakčním laserem a poprvé vidím výsledky," vysvětluje modelka, která nedá dopustit na východní medicínu.

"Musela jsem k tomu upravit i stravu. Specialistka na východní medicínu mi zakázala maso, mléko, mléčné výrobky, vejce a rajčata. Snažím se vše dodržovat a po dlouhé době konečně cítím, že se to lepší. Jsem za to strašně ráda, protože je pravda, že z člověka vyzařuje to, jak se cítí," dodala Bezděková

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám