Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odchod Zdeňka Srstky do hereckého nebe zasáhl celou řadu jeho fanoušků. Smrt drsňáka s dobrým srdcem zarmoutila také zpěvačku Martu Kubišovou (81), která se s hercem léta střídala v moderaci pořadu Chcete mě?.

Smutná zpráva se k ní donesla v pondělí, kdy zrovna slaví jmeniny. „Netušila jsem, že dnes dostanu tak špatný dárek. Hodně mě to vzalo, ale už nepláču,” posteskla si zpěvačka, která na kolegu vzpomíná jen v dobrém.

„On byl tak dobrotivý a laskavý člověk. Spisovatel Romain Rolland napsal román Dobrý člověk ještě žije. Já můžu jen konstatovat, že dobrý člověk už nežije.”

Kubišová Srstku naposledy viděla na společném natáčení televizního pořadu pomáhajícímu opuštěným zvířatům letos na jaře.

„Slibovali jsme si, že spolu vyrazíme na večeři. Dohodli jsme se, že už nebudeme kolem sebe poskakovat, ale že budeme klidně sedět a povídat si. K tomu setkání už bohužel nedošlo,” říká hudební legenda.

Paní Marta se snažila s kolegou spojit telefonicky, ale to už se jí nepodařilo. „Vůbec jsem nevěděla, co mu je. Myslela jsem si, že je na rehabilitačním pobytu kvůli svým špatným kotníkům. Už to ale nikdo nebral. Teď mi jeho partnerka, paní Alenka, volala, že číslo odhlásila,” uvedla Kubišová.

„Chtěla jsem ho potěšit a říct mu, ať to nevzdává. Že i já mám modřiny a bebínka. Také jsem málem kaskadér. K tomu nedošlo,” odkazovala se paní Marta na svůj nedávný pád.

Během našeho rozhovoru zpěvačka poodhalila příčinu smrti kolegy. „Doktoři mu řekli, že je to sešlost věkem. Tělo mu prý dosloužilo, i když to byl tak velký sportovec. Je to vůbec možný? Já tomu prostě nerozumím,” kroutí hlavou Marta Kubišová, která už za čtrnáct dní bude natáčet další díl pořadu Chcetě mě?.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám