Hlavní obsah
Článek

Lucie Borhyová (45) si letos dopřávala zasloužené volno ve Španělsku. Prázdninovou dovolenou moderátorka striktně zasvětila dětem.

„Přes rok je práce, škola, povinnosti a kroužky. Proto se těším se na to, že přes prázdniny můžu být intenzivně s rodinou. Užíváme si všechno na maximum,” říká Borhyová, která přesouvá výlety sama s partnerem, nebo dámské jízdy na období mimo volno dětí. „Samozřejmě, že je potřeba si najít čas a vyrazit jen ve dvou, léto ale chci trávit s dětmi.”

Během poslední dovolené načerpala Borhyová spoustu zážitků. „Žijeme vždycky naplno. Užili jsme si moře, bazén, dobré jídlo,” řekla blonďatá kráska, která se s dětmi pustila i do dost odvážné aktivity.

„V moři bylo hodně medúz a stali se z nás chytači. Děti tedy s kyblíčky a nářadím chytaly medúzy. Dokonce si toho všimli další lidé a upozorňovali nás na další medúzy. Měli jsme tedy jeden den pracovní, což byla legrace,” směje se Lucie.

Pro Lucii jsou prázdniny v plném proudu a po splnění pracovních povinností se s rodinou chystá opět za zábavou. „Mám před sebou ještě pár dnů volna. Chystáme se k moři a na hory. Chtěla bych, abychom měli kombinaci lenošení u moře a aktivity,” říká Lucie Borhyová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám