Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době vypadá Lucie Borhyová (46) lépe, než kdy předtím a nejen na sociálních sítích se pyšní skvělou figurou, kterou klidně odhalí v plavkách.

Během našeho posledního setkání nám moderátorka Televizních novin prozradila, že jejím receptem je snaha o dosažení harmonie. „Nic se nesmí přehánět a všechno musí být v souladu a v rovnováze. Myslím si, že není dobré, když to někdo přehání se cvičením, nebo naopak s přejídáním. Ani jedna varianta není dobrá,” řekla Lucie na představení ekologických látkových tašek, kterým navrhla logo inspirované svou charitou.

Kromě cvičení dbá Borhyová na vyvážený jídelníček, ale nic nepřehání. Klidně například zhřeší na dovolené. „Snažím se držet se v rovnováze. Jím všechno, co mám ráda, nic si neodpírám. Obzvlášť na dovolené by mi přišlo jako hřích, nedat si nějaké lokální pochutiny, nebo zmrzlinu. Pak se to ale snažím kompenzovat pohybem a cvičením. Jsme akční rodina a tak si můžu dovolit jíst cokoli, protože to pohybem vykompenzujeme.”

Ve stravování se Lucie spoléhá na sezónní produkty a zdravý rozum. „Zdravou stravu konzumuji přirozeně. Snažím se jíst to, co je ročnímu období dané. V létě se proto vyhýbám hutným polévkám a tradičním českým jídlům. Spíš si dám salát, mořské plody, ryby, nebo něco lehčího,” říká Lucie Borhyová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám