Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už při prvních zkouškách muzikálu Čarodějka jsem vyzpovídali všechny představitelky hlavních rolí, kde budou trávit léto. Tedy červenec, protože to mají mezi zkoušením muzikálu, který bude mít v divadle GoJa Music Hall premiéru 14. září, jediné volno. Jedna ze zelených Ephab Kateřina Herčíková plánovala dovolenou s maminkou.

Plány Kateřině vyšly a s maminkou vyrazila na kouzelný řecký ostrov Santorini. Kdo by si ale myslel, že dovolenou proválejí na některé pláži u smaragdového moře, šeredně by se zmýlil. Pihatá brunetka s porcelánovou pokožkou není moc opalovací, ostatně není to vhodné ani vzhledem k jejímu fototypu.

Kateřina Herčíková o roli v Čarodějce

Když jsme sledovali fotky z jejího pobytu, denně na nich byla na nějaké túře, nejlépe po horách. Obě s maminkou po skalách skákaly jako kamzíci, což je pořádně náročné na fyzičku. Katčini fanoušci tak nemusejí obdivovat jenom přírodní panoramata, která postovala, ale také její vymakaná stehna a zadeček.

A aby nezapomněla, že ji od srpna opět čeká Čarodějka, přibalila si do kufru i tričko, které si koupila, když byla na londýnské verzi Čarodějky, tedy Wicked, a dokonce zkouší na dovolené i kousky z náročné choreografie, kterou muzikál má.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám