Hlavní obsah
Článek

Jak jsme již informovali, herečka Jaroslava Obermaierová (77), kterou v posledních měsících trápily zdravotní problémy, je na tom s bolestmi zad díky léčbě pomocí injekcí o hodně lépe. Při vší smůle si ale v červnu způsobila zranění nohy, když se jí doma na terase vyvrátil kus stromu, ke kterému byla ukotvena houpačka.

Herečka zůstala týden v domácím léčení a poslední představení muzikálu Kvítek mandragory v Divadle Broadway odehrála s bolestmi. Nyní ale odpočívá, jak se jen dá. Léto tráví představitelka drbny Nyklové z Ulice na své chalupě a jak před kamerou, tak i na divadle má prázdniny.

„Točím až od konce srpna. A Kvítek mandragory hrajeme až v listopadu, takže jsem moc ráda, že mohu odpočívat tady na mé milované chalupě a nabírat nové síly. Mám to tady hrozně ráda, jezdí za mnou na návštěvu přátelé a prostě si užívám léta,“ sdělila nám Jaroslava.

Ačkoli se už herečka cítí fajn a hýří optimismem, přesto ji jedna zpráva od lékařů opravdu nepotěšila.

„Když jsem byla u lékaře, tak jsem se dozvěděla pro mě trochu nemilou zprávu. Pak doktor mi řekl, že bych se celé léto neměla koupat. Protože bych mohla mít z toho zranění nohy bércový vřed. Prostě prázdniny strávím v Čechách a tohle léto k moři nepojedu, nedá se nic dělat, to je život, cítím se o hodně líp, a to je hlavní,“ dodala pro Super.cz herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám