Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Lucie Křížková (39) odletěla s dětmi na letní dovolenou do Turecka. Společnost Lucce a jejím dětem nedělá manžel David, ale její maminka. Její muž je také u moře, ale zcela jinde. Profesionální jachtař nyní brázdí vody baltského moře v Polsku. A tam by se Lucie se synem Davidem a dcerou Lolou nyní zrovna moc neohřáli.

Hned první den dovolené se Křížková pochlubila fotkou v plavkách. Díky gymnastice, které se od dětství věnovala, má tělo stále pevné jako skála. Snímek nepatří k nejpovedenějším, ale Lucie slibuje, že během týdenní dovolené to s maminkou výrazně vylepší.

"Mami, udělej mi fotku, jakože skáču štěstím bez sebe, že jsem zase u moře... Myslím, že to do konce pobytu vyladíme. Mamči manikúru jste už viděli, tak příště třeba bez," okomentovala s humorem fotku, kde maminka vyfotila především kus svojí ruky. Lucie je ale na fotce naštěstí také. A celá!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám