Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od nástupu Tomáše Řepky (50) do vězení už uplynul nějaký ten pátek. Jeho partnerka Kateřina Kristelová (44) nyní pro eXtra.cz promluvila o tom, jak se jí bez milovaného Tomáše žije.

„Tomáš mi strašně chybí a stýská se mi po něm. Snažím se žít obyčejný běžný život. Komunikujeme spolu denně, ty chvíle jsou pro nás dva nejkrásnější,“ přiznala moderátorka a neopomněla zmínit, že je partnerovi velkou oporou.

„Naše partnerství stojí na pevném základě. Taková zkušenost vztah prověří do té největší hloubky. Navzájem pro sebe děláme maximum a jeho dopisy jsou tím nejhezčím vyznáním. Hodně věcí mi neuměl říct, ale dokázal je napsat. Dojal mě,“ přiznala.

O svém pobytu ve vězení ostatně už Řepka prý píše knihu. „Měla jsem možnost si už kousek přečíst a půjde o hodně syrovou a možná až moc ostrou zpověď. Budou tam nejrůznější detaily, o kterých bych nejraději ani nevěděla. Tomáš se ale rozhodl, že popíše prostředí kde je a jak to celé vnímá,“ prozradila, ale o jejich plánech do budoucna, až se Tomáš vrátí, raději pomlčela.

„Budeme žít jeden pro druhého a naše rodiny, které se spojily. Všichni budeme za Tomem stát i v budoucnu. Pravá láska je o tom, že zvládne unést vítězství i prohru. A pro nás je Tomášům pobyt ve vězení spíše tím prvním. Je to definitivní skoncování s minulostí,“ prozradila pouze neurčitě.

Reklama

Další články

Načítám