Hlavní obsah
Článek

Herečka Selma Blair (51) se na svém instagramovém účtu zvěčnila s oholenou hlavou a informovala sledující o tom, že prodělala radikální proceduru v rámci léčby roztroušené sklerózy. Blair se s diagnózou svěřila v loňském roce a od té doby fanoušky pravidelně informuje o svém stavu.

Již minulý měsíc herečka sdílela snímek, na kterém jí syn pomáhal se stříháním vlasů. Minulý týden se svěřila, že jí kvůli léčbě začaly vypadávat. Ačkoliv neprozradila detaily ohledně léčby, ty chce sdílet, až přijde správný čas, něco málo fanouškům přeci jen svěřila.

„Dnes mě propouštějí z péče skvělých doktorů a sester, kteří věří v moje uzdravení stejně jako já. Byl to proces, a ještě bude. Jsem imunokompromitovaná minimálně na dobu tří měsíců. Takže mě moc nelíbejte. Snažila jsem se, aby veškeré komplikace zůstaly v soukromí kliniky, a to se nám povedlo znamenitě,“ svěřila v popisku fotky herečka.

Kvůli poškozené imunitě si tak v nejbližších měsících bude muset dávat ještě větší pozor na své zdraví. Největší oporou je jí syn Arthur, kterému popřála k osmým narozeninám dojemným příspěvkem.

Kvůli léčbě se synem nemohla trávit jeho velký den, a tak na sociálních sítích zavzpomínala na bolestivý porod, který trval neuvěřitelný 37 hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám