Hlavní obsah
Článek

Když přišla nabídka do letošního StarDance, došla jí slova. Nora Fridrichová (46) telefonátu nejdříve nechtěla uvěřit.

„Myslela jsem si, že je to fór. Pak jsem si udělala nějaké ověřovací telefonáty a uvědomila si, že to fór není a byla jsem nadšená. Jsem ráda, že jsem ve StarDance,“ prozradila moderátorka publicistického pořadu 168 hodin.

Rozhodně stejně jako ostatní kolegové nechce nechat nic náhodě, a tak už se začala pravidelně potkávat se svým tanečním partnerem Janem Kohoutem.

„Myslím si, že to Noře jde, rychle chytá kroky, máme ještě čas na to pilovat techniku,“ svěřil tanečník. Moderátorka nicméně bude možná doma zkoušet taneční kroky také se svým partnerem Robertem Zárubou, ten si totiž soutěží prošel již v roce 2007.

„Já myslím, že Robert se docela těší, plánuje i různé účasti na večerech, i když on bude i kombinovat večery s dcerami, ty mají ten pořad z nás nejradši, takže si myslím, že se nejvíc těší. Také Robert říkal, že budeme trénovat doma, zatím jsme netrénovali, ale vyhrožuje tím,“ prozradila Fridrichová, která si toho prý z tanečních příliš nepamatuje.

„S tancem mám minimální zkušenosti, sice jsem do tanečních chodila a absolvovala jsem ten povinný výcvik ve druhém ročníku na gymnáziu, ale chodila jsem málo, lajdala jsem a vždycky když se mnou měl Robert nějaké taneční pokusy, na plesu a podobně, tak to bylo tristní, protože jsem ho pošlapala, nebo jsem do něho narážela, padala jsem na něj, takže doufám, že to zmizí,“ řekla s úsměvem moderátorka, které dávají dvě hodiny na parketu už nyní zabrat.

„Vždycky po těch dvou hodinách mám dost a jsem unavená jako bych podala regulérní sportovní výkon, i když on to sportovní výkon opravdu je,“ dodala pro Super.cz se smíchem Nora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám