Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V únoru nám herečka Dominika Býmová poprvé ukázala zásnubní prsten. Prozradila ale, že zasnoubená je už delší dobu. Takže když jsme ji potkali na letní párty televize Prima, kde účinkuje v seriálu Krejzovi, jehož díly se teď natáčejí, zajímalo nás hlavně to, kdy bude svatba.

A bude už brzo. Herečka, kterou proslavila role servírky Romany v seriálu Most!, už stříhá metr. Tedy jejími slovy vyloupává čokoládičky z pomyslného adventního kalendáře.

"Řekněme, že podzim bude ve znamení svatby," svěřila Super.cz s tím, že na podzim konečně tedy plánuje i dovolenou, která bude zároveň svatební cestou. V létě ji kvůli Krejzovým nestíhá.

A jak bude její svatba vypadat? Rozhodně využije svatební koordinátorky, aby si svatbu užila. A svěřila nám i pár detailů.

"Mám ráda jednoduchost, takže i šaty budou jednoduché. A celé to bude velmi netradiční, protože se mi nelíbí ty svatební klišé. Třeba nebudeme mít žádné květiny, místo nich budou takové suché traviny. A nepotěším ani svoje svobodné kamarádky, protože ani já nebudu mít žádnou kytici, kterou bych házela," překvapila nás Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám