Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od doby, co Kate vstoupila do královské rodiny, prošla velkým vývojem. Specialisté na řeč těla teď promluvili o tom, jak moc se vévodkyně z Cambridge změnila.

Podle nich zapracovala především na sebevědomí. „Řeč těla Kate Middleton byla vždycky velmi dobrá. Stejně jako královna se brzy naučila nasadit na veřejnosti přirozený úsměv, který dokáže na tváři udržet velmi dlouho,“ vysekla jí poklonu expertka Judi James.

Také ocenila, že působí pozitivně za jakýchkoliv okolností. „Její pozitivní vystupování vždy působí autenticky, což je neuvěřitelné, vzhledem k tomu, že nedává najevo žádné negativní pocity, na rozdíl třeba od maminky prince Williama, Diany,“ dovolila si srovnání ve veřejném vystupování Judi.

Vzhledem k tomu, že je princ William druhým následníkem trůnu, připravuje se Kate především na svou budoucí úlohu manželky krále. „Kate od královny pomalu přebírá některé zodpovědnosti, nebude to pro ni tak velký šok, až ten čas, kdy její manžel usedne na trůn, přijde,“ tvrdí další experti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám