Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České premiéry hororu Dětská hra se zúčastnila celá řada známých tváří. Do kina dorazila i Andrea Pomeje (35). Vdova po Jiřím Pomeje (†54) přišla podle očekávání v doprovodu svého partnera Petra Plačka.

„Na tyto typy filmů sice moc nejsem, nemám ráda krváky, ale tento horor se mi líbil. Když už film takového ražení, tak volím spíš psychologické thrillery. Je ale pravda, že v případě vraždící panenky Chucky vlastně tento film psychologický byl. V pokojíčku mé dcery je samozřejmě velká spousta panenek, což mi není moc příjemné,” nechala se slyšet Andrea.

Pomeje není prý velký strašpytel, ale ve středu večer byla ráda za přítomnost urostlého partnera. „Nejsem zvyklá být večer sama, je mi tedy vždy lépe, když je Péťa se mnou,” svěřila se Andrea.

Dýdžejky jsme se na premiéře ptali na její aktuální zdravotní stav. Nedávno si totiž způsobila nepříjemné zranění kolene. „Dnes jsem byla na magnetické rezonanci a výsledek je takový, že budu muset na operaci,” svěřila.

Andrea má na toto léto nasmlouvaných mnoho vystoupení a tak zákrok odkládá. „Budu muset zatím hrát s ortézou a operaci naplánujeme nejspíš na září,” uvedla posmutněle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám