Hlavní obsah
Článek

V pouhých 15 letech má Millie Bobby Brown větší pracovní morálku než většina. Hvězda veleúspěšného seriálu Stranger Things z produkce Netflixu, který pohltil milióny diváků po celém světě, ztvárnila roli Eleven už ve třech sériích.

Nejenže hned v té první si kvůli roli musela oholit hlavu, což pro tehdy 11letou holčičku nejspíš nebyl žádný šlágr, nyní se pochlubila s další pikantérií ze zákulisí.

Při natáčení třetí série se musela v jedné ze scén točit dokola, když visela ve vzduchu. Na svém instagramovém profilu se dětská hvězda dokonce pochlubila videem. V popisku pak přiznala, že po natáčení této scény zvracela.

Pozor spoilery! Eleven v jednom díle musela použít své nadpřirozené schopnosti, aby v mysli vyhledala Billyho, postavu zdánlivého padoucha. Ten ji chytí za ruku a Eleven padá ve zpomaleném záběru. Právě ten se točil tímto způsobem. Millie se pozpátku ve vzduchu otočila sedmkrát než kabely, za které visela, zastavila.

Na hereččinu oddanost práci pěl chválu i její herecký kolega Dacre Montgomery (24), kterého role Billyho vyšvihla mezi nejžádanější herce současnosti. Poslední scénu třetí série točili tři dlouhé dny a oba u toho přišli o hlas.

„Oba jsme utíkali a křičeli a plakali pořád dokola a dokola. Je emocionálně velmi vyspělá. Při natáčení vždy jedu na 150 % a ona to má stejně. Křičeli jsme jeden na druhého a plakali a povídali si o všem možném. Byla to vřelá spolupráce, mám štěstí, že jsem mohl pracovat s někým, kdo do toho dal tolik emocí,“ svěřil Montgomery listu The Independent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám