Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah na dálku je realitou pro mnoho párů. Janu Bobošíkovou a jejího manžela od sebe dělí dokonce tisíce kilometrů a na jiném kontinentu žijí obě dcery. V době dostupného a pohodlného cestování a rozvoji komunikačních technologií se ale bývalá televizní hvězda a politička rozhodně necítí osamocená.

„Celá moje rodina žije v zahraničí na různých místech,” prozradila nám moderátorka, jejíž manžel pracuje v Rusku a její dcery žijí obě v severní Americe, konkrétně ve Spojených státech a Kanadě.

„Řekla bych, že jsme spolu ale poměrně často. I díky moderním technologiím o sobě víme víc než kdykoli dříve předtím,” říká. Bobošíkové nevadí, že její blízcí jsou vzdáleni mnoho hodin letu. „Je to způsob života, který jsme si vybrali. Každý zodpovídáme za svůj život a já pevně věřím, a jsem v tom stále víc přesvědčená, že jsme si v tom našli určité štěstí,” vysvětluje bývalá kandidátka na prezidentku, která se do zahraničí přesouvat nehodlá: „Česká republika je moje vlast, kterou mám ráda. Nikam se nehodlám stěhovat.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám