Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zkušený hudebník, moderátor a herec Petr Vondráček (48) si zadělal na velký problém. Ačkoliv má doma krásnou přítelkyni a matku své dcery Aničky (2) Barboru Janatkovou, včera byl přistižen při intimních chvilkách s půvabnou tanečnicí Adélou Hájkovou (33). Svůdník Vondráček je známý svou slabostí pro alkohol, na kterou se také rozhodl vymluvit.

„Vůbec nevím o tom, že by nás někdo fotil. Ale co mám k tomu říct, prostě se to stalo a teď už s tím nic neudělám. Nešlo o nic podstatného, udělal jsem to pod vlivem alkoholu. Prostě jsem se nekontroloval,“ řekl deníku Blesk moderátor, který se po večírku rozhodl s tanečnicí nastoupit do metra a doprovodit ji až domů.

„Opravdu vůbec o nic nešlo a nechci, aby to někomu ublížilo. Udělal jsem chybu, ale skutečně za to může ten chlast,“ opakoval Vondráček.

Co na večerní románek řekne přítelkyně Bára, je otázkou. Jejich vztah je totiž tak trochu záhadou. Vondráček svou partnerku do společnosti téměř nebere a dokonce o ní nechce ani moc mluvit. Před několika lety sám prohlásil, že se jejich povahy a názory střetávají, tak mají jistotu, že jejich vztah nebude nudný. A měl pravdu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám