Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Sandra Parmová (38)odpočítává poslední týdny do své pohádkové svatby. Tu plánuje v srpnu a teď vybírala se svým nastávajícím Pavlem prstýnky. „Tak už je to vážné, už jde do tuhého,“ řekla se smíchem půvabná blondýnka.

„Ono se jednoduše řekne, že si stačí vybrat ten pravý. Hledali jsme prstýnky, které se budou líbit nám oběma, a navzájem si radili. Chtěli jsme si být stoprocentně jistí, když to mají být kroužky na celý život. V prodejně jsme byli dohromady čtyřikrát a pokaždé jsem měla jiného favorita. Nakonec vyhrál prstýnek, který dokonale ladí k zásnubnímu,“ prozradila kráska, která byla klenot vybírat ve luxusním zlatnictví v centru Prahy.

Na okroužkování se těší už i Sandřin snoubenec a otec malé Emilky a Parmová má jasno. „Myslím, že Pavel s prstýnkem na sexappealu neztratí, právě naopak. Podle mě, když dnes chlap prstýnek hrdě nosí, tak je to zatraceně sexy,“ těší se Sandra na chvíli, kdy už bude vdanou paní.

Toho, že by si ho Pavel krátce po svatbě sundal, jako to dělá spousta mužů, se ale moderátorka bát nemusí. „Šperk pro mě musí mít příběh, jinak bych ho nenosil. A opravdu není kroužek jako kroužek. Na začátku byla jasná představa, nádherný, tradiční, obyčejně neobyčejný prstýnek. Přesně takový jsem našel a už teď pro mě má obrovský význam,“ směje se Pavel, který si už brzy vezme Sandru za manželku.

Reklama

Další články

Načítám