Hlavní obsah
Článek

Sportovní moderátorka Jana Adamcová (52) se měla právě v těchto dnech vrátit po tříleté mateřské dovolené na obrazovku. Ale pár týdnů před tím si to rozmyslela. "Měla jsem možnost si mateřskou ještě o rok prodloužit, tak jsem si řekla, že není kam spěchat," řekla Super.cz Jana.

Maminka téměř šestiletého Daníka a tříleté Jasmínky se rozhodla dát přednost před prací, která stejně nebyla úplně jistá, ještě rok dětem. "V televizi Nova mi bez problémů vyšli vstříc. Stejně nevím, co by mne tam momentálně čekalo," míní manželka režiséra Jiřího Adamce (76), který na TV Prima režíruje seriál Cesty domů.

Ten se v době, kdy jeho žena odcházela na druhou mateřskou, s její mateřskou Novou rozkmotřil a zamířil ke konkurenci. Na Janu by už z toho důvodu nečekali zrovna s otevřenou náručí. "Užívám si děti, myslím, že je důležité být s nimi co nejvíc a v tak útlém věku se jim věnovat a nevyužívat různých chův," domnívá se Adamcová, která se svými ratolestmi zamířila na křest DVD Auta 2, kde byl nadšený zejména syn Daník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám