Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svého času byl Lance Bass (40), člen chlapeckého boybandu 'N Sync, kolouškem, po kterém fanynky doslova šílely. Jenže to neměly zrovna jednoduché, Lance je totiž gay, i když to během působení v kapele veřejně nepřiznal. Dnes je už pět let šťastně ženatý s Michaelem Turchinem a snad i co nevidět bude otcem.

Bass v novém rozhovoru zavzpomínal na to, jak se v roce 2004 přiznal své dobré kamarádce Britney Spears (42), že je homosexuál. Bylo to během její nechvalně proslulé svatby s Jasonem Alexanderem v Las Vegas.

„Jel jsem do Vegas, abych viděl to šílenství, co se tam dělo. Britney z toho byla trochu rozrušená, když si uvědomila, co udělala,“ zavzpomínal na manželství zpěvačky s kamarádem z dětství, které trvalo pouhých 55 hodin.

„Bylo to zábavné, ale pak začala opravdu plakat. Vzal jsem ji do nějakého pokoje a posadil na postel, ale byla k neutišení. Tak jsem na ni vybalil, že jsem gay a najednou přestala.“

Bass veřejně vystoupil jako gay až o dva roky později, kvůli skupině, jejíž součástí byl i Justin Timberlake, měl prý strach se přiznat. Do té doby měl pravidelně sex se ženami.

„Dělal jsem, co jsem dělal. A dělal jsem to dobře,“ přiznal. Dělali jsme, co jsme museli, abychom přežili," hájil své zálety s ženami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám