Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako každý rok, i letos tráví Zuzana Belohorcová (48) letní prázdniny u rodičů. S manželem Vlastou Hájkem a dětmi Salmou a Neviem přiletěla z prosluněné Floridy začátkem července. Nejdříve si bývalá moderátorka vyrazila na karlovarský festival a následně už trávila čas s rodinou.

U rodičů na Slovensku se to každý den neobejde bez dobré stravy nebo grilování a ani takřka po měsíci, co je Belohorcová doma, to na ní není znát. Sexy blondýnka, kterou proslavila erotická talk show Peříško, si sice svou rodnou hroudu naprosto užívá, bez moře, na které je v Miami zvyklá po celý rok, se ale neobejde.

S přáteli nyní odjela na pár dnů chytat bronz do Chorvatska. Hned po příjezdu šla Zuzka do plavek a nechala se vyfotit na lodi, kde celý den trávila. A rozhodně to není pohled k zahození. Belohorcová vypadá v červených bikinách skvěle a bryndzové halušky, které si na Slovensku dopřávala, jí rozhodně postavu nepokazily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám